Brezplačna dostava za vse nakupe nad 20 EUR

0

Vaša košarica je prazna

Pogosto zastavljena vprašanja

Vse kar morate vedeti o Simplash trepalnicah.

pogosto zastavljena vprašanja

Simplash je nov tip trepalnic, ki smo jih zasnovali tako, da vam omogočajo večji nadzor nad videzom in namestitvijo. Preprosto razloženo so to "strip" trepalnice razdeljene na več manjših delov. S tem smo dosegli mnogo lažjo, fleksibilnejšo aplikacijo in seveda bolj mehke trepalnice. Razlika od običajnih trepalnic je v tem, da imajo Simplash precej tanjšo podlago, kar pomeni, da se popolno zlijejo z vašimi naravnimi trepalnicami.

Za začetek so najbolj pomembne Simplash trepalnice (izberete videz, ki vam najbolj ustreza) in Simply Strong lepilo. Uporaba lepila je ključna, saj je bilo posebej zasnovano, da v vseh pogojih zdrži cel dan in omogoča popolno aplikacijo Simplash trepalnic. Zelo priporočljiva je tudi uporaba Simplify pincete, saj omogoča natančno in varno delo. Strmimo k razvoju produktov in pripomočkov, ki so zasnovani za uporabniku najboljšo izkušnjo.

Seveda! Za vse tiste, ki si klasičnega podaljševanja trepalnic ne morejo privoščiti - zaradi pomanjkanja časa ali denarja smo ustvarili sistem, s katerim si boste trepalnice nanesle v najkrajšem možnem času. Ne pozabite - kot vsaka stvar tudi nanašanje Simplash trepalnic zahteva malo vaje, zato poizkusite čim prej.

Med 5 in 25 minut - kot vse ostalo pri make-upu! Vaja dela mojstra, več nanosov pomeni hitrejšo aplikacijo.

Simplash trepalnice so bile ustvarjene, da poudarijo videz vaših naravnih trepalnic, brez da bi jih zaradi svoje teže uničile. Iz higienskih razlogov svetujemo, da jih pred spanjem odstranite s pomočjo make-up odstranjevalca. Odstranjevalec na oljni osnovi bo omogočil enostavno odstranitev Simplash trepalnic.

o aplikaciji

Vse kar potrebujete so Simplash trepalnice, Simply Strong lepilo in Simplifier pinceta.

Navodila:

- Najprej si izberite trepalnice, ki vam najbolj ustrezajo (Miss Wispy, Billie Bold ali Daisy Day). Za inspiracijo in ideje priporočamo, da uporabite naš vodič stiliranja. Za popolno svobodo smo za vas pripravili Master kolekcijo, ki vam bo ponudila neomejeno možnosti stiliranja.

 - Ko ste izbrali tip Simplash trepalnic, ki jih želite uporabiti na bazo vaših naravnih trepalnic nanesite zelo tanek sloj Simply Strong lepila. Pred namestitvijo trepalnic pustite lepilo delovati 20 – 30 sekund. Lepilo lahko nanašate za vsak čopek posamezno, ali pa za celotno aplikacijo naenkrat – vaša odločitev.

- Ko se lepilo rahlo posuši s pomočjo Simplifier pincete nanesete trepalnice. Dizajnirane so bile, da jih nalepite na kožo NAD vašo naravno linijo trepalnic. Če Simplash trepalnic ne nosite pogosto in dobro skrbite za higieno jih lahko nalepite tudi na vaše naravne trepalnice (spodaj ali zgoraj), vendar to lahko povzroči poškodbe vaših naravnih trepalnic. Vedno pričnite v zunanjem ali notranjm kotičku in nadaljujte naprej po očesu. Za še bolj dramatičen, volumen učinek se lahko poslužite naše konstrukcijske metode in lepite trepalnice v več slojih druga nad drugo.

- 30 minut po končani aplikaciji trepalnic ne obremenjujte dokler se lepilo povsem ne posuši.

Trepalnice so vodoodporne. Voda bo iz trepalnic spolzela. Hoja po dežju, visokointenzivne vadbe, ples po dežju - vse je dovoljeno! Mokrih trepalnic se ne dotikajte, saj to lahko povzroči hitrejše izpadanje. Izogibajte se tudi vroči vodi ter pari na trepalnicah.

Če ste trepalnice prilepili na kožo z minimalno količino lepila jih boste enostavno odstranile s pomočjo make-up odstranjevalca - odstranjevalci na oljni bazi so najbolj učinkoviti! Razvijamo formulo - odstranjevalec, ki bo najbolj učinkovit za odstranjevanje točno teh trepalnic. Če ste uporabili večjo količino lepila, ali ste namerno/nenamerno trepalnice nalepili na vaše naravne trepalnice, vas opozarjamo da NE VLEČETE trepalnic na silo! V tem primeru je pomembno, da trepalnice temeljito premažete z odstranjevalcem, ki bazira na osnovi olja in jih nato pazljivo odstranite iz naravnih trepalnic in kože. 

Na pomoč! Nekaj je šlo narobe

Simplash trepalnice so ročno izdelane. To pomeni, da jih ne izdelujejo stroji, ki bi enako delo ponavaljali znova in znova, tako da so manjša odstopanja seveda možna. Ogromno nam pomeni, če nam sporočite, če je šlo karkoli narobe med aplikacijo ali dostavo in vse bomo naredili da problem rešimo. Manjše razlike med trepalnicami so lahko prisotne, vendar ko jih boste namestili boste videli da to ne igra vloge.

Če trepalnice na posameznem trakcu padejo narazen je to lahko zaradi tega, ker ste jih premočno zagrabili s pinceto. Zelo pomembno je, da s pinceto zagrabite vse trepalnice, ki jih boste v tistem trenutku uporabile, stisnete pinceto in jih dvignete s paletke. V posameznem čopku je 50-100 trepalnice in če jih boste poizkusili dvigniti 10-20, je možnost da bodo razpadle na manjše kose. Če razpadejo medtem, ko jih nosite je to običajno znak da ste bili "pregrobi" pri čiščenju trepalnic, ali pa da so bile uporabljene že prevečkrat in jih je potrebno zamenjati.

Najverjeteneje ste v tem primeru uporabili premalo ali preveč lepila. Zelo pomembno je namreč najti pravo razmerje. Najbolj pogosto vidimo, da stranke uporabijo preveč lepila, kar pomeni da se le-to ne bo imelo časa posušiti dovolj.

Najverjetneje ste uporabili preveč lepila. Pričnite ponovno, a pri tem pazite da iz oči očistite vse ostanke starega lepila. Temeljito izperite z vodo in po potrebi s fiziološko raztopino. Po aplikaciji mora biti na bazi tanka, skoraj nevidna linija lepila.

To se lahko zgodi včasih, če z lepilom ravnamo premalo skrbno. Če smo pošteni se to vsake toliko časa zgodi vsaki izmed nas. Zelo pomembno je, da lepilo zaprete takoj, ko ga odprete. Če imate lepilo odprto med celotno aplikacijo (to lahko traja od 15-20 minut), ali pa probujete kaj novega se bo lepilo pričelo sušiti - in če se to ponavlja pri vsaki aplikaciji se bo lepilo posušilo. Pred aplikacijo iz lepila vedno obrišite morebitne ostanke.

Vse pincete ročno testiramo, preden jih damo v prodajo. Kljub temu, se lahko včasih zgodi, da pinceta ne bo dala oprijema, ki bi si ga želeli. Če pinceto stisnete s preveč moči ne boste dobili enakomernega pritiska po celi pinceti, kar se bo odražalo v tem, da trepalnic ne bo "zagrabilo" po celotni površini in jih ne boste uspeli dvigniti. Priporočamo, da enakomerno zagrabite čopek, ki ga želite dvigniti in rahlo/enakomerno stisnete pinceto ter dvignete čopek s podlage.

- Alergija: Alergijska reakcija se ponavadi pokaže z oteklimi vekami/očmi. To je reakcija telesa, ki jo je nemogoče predvideti v naprej. Alergija ponavadi hitro izzveni, ko odstranimo trepalnice z oči. Če se v nekaj dneh ne boste počutili bolje obiščite zdravnika. Dobro skrbite za čistočo in pustite oči počivati

- Reakcija: V primeru rdečih oči lahko gre za alergijsko reakcijo, ali pa ste uporabili preveč lepila, make-upa,... in so se vaše oči razdražile. V primeru reakcije na lepilo bo rdečica izginila razmeroma hitro (v 1-3 dneh). Če ovira vaš vid ali ste vseeno v skrbeh obiščite zdravnika.

- Higiena: Če vas vaše naravne trepalnice pričnejo srbeti je to ponavadi rezultat tega, da je bilo lepilo na vaših trepalnicah predolgo. Boli lahko, ker trepalnice poizkušajo rasti, ampak ker so zlepljene jim je to onemogočeno. Če trepalnic ne čistite dovolj temeljito, lahko oči postanejo srbeče ali rdeče - to je lahko odraz bakterijske reakcije na nečistočo.

Ne želite zamuditi novosti?